Tihle krasavci ze Švédska jsou jako reklama na čerstvost. A jsou stejně dobré, jako jsou krásné! Pár základních ingrediencí, pár těch speciálních, které ale není těžké vyrobit – a máte Švédsko na talíři.
Švédské obložené chleby
Pokračovat...
Tihle krasavci ze Švédska jsou jako reklama na čerstvost. A jsou stejně dobré, jako jsou krásné! Pár základních ingrediencí, pár těch speciálních, které ale není těžké vyrobit – a máte Švédsko na talíři.
Náplně mají nekonečno variant, tak se můžete odvázat! Tady jsou dvě moje nejoblíbenější.
Zlaté klasy, které vzniknou z klobásek a listového těsta, budou mít úspěch jako chuťovka i jako příloha.
Jsou výborné teplé, ale já je mám ještě radši studené, pěkně odleželé. Jsou jako kapsička pohody přímo do ruky.
Tento sendvič bude chutnat stejně dobře se slanečkovým salátem nebo kořeněnými matjesy v oleji.
Holanďané nahradili syrový žloutek běžnou majonézou z obchodu, ve které jsou žloutky pasterizované.